A A A

Vind je het leuk om iets te betekenen voor anderen? Om nieuwe dingen te leren? Dan is een begeleide werkplek mogelijk iets voor jou. Je werkt alleen of in een kleine groep aan een taak die jij leuk vindt. Heb je vragen of kom je er even niet uit, dan staat jouw begeleider altijd voor je klaar. Je werkt zo zelfstandig mogelijk maar staat er nooit alleen voor.

Kleinschalig leren

De begeleide werkplekken van Odion bevinden zich bij bedrijven of instellingen die actief zijn binnen jouw wijk, zoals een buurthuis of een zorgcentrum.

Doorstromen naar een begeleide werkplek

Vind je het begeleide werken hartstikke leuk en gaat het je goed af, dan wil je misschien wel doorstromen naar een betaalde baan. Een begeleide werkplek is daarvoor het ideale opstapje. Bij Odion bieden we verschillende leerwerkplekken aan, vaak bij bedrijven die ook begeleide werkplekken aanbieden. Wij helpen je graag bij het bemachtigen van een plek die bij jou past.

Voor wie?

Je wilt graag nieuwe dingen leren en iets betekenen voor anderen binnen jouw wijk. Zonder prestatiedruk, gewoon in jouw tempo.

Begeleide werkplekken van Odion


Zaanstreek
Guisveld – Zaandijk
Darwinpark – Zaandam
Karwei – Zaandam
Westerwatering – Zaandam
Café Benee – Wormer
Welkoop – Wormerveer

Waterland
Eetcafé De Andere Oever – Purmerend
Gamma – Purmerend
De Visafslag – Volendam
VD84 – Volendam
Service Team Purmerend
De Fortwachter – Fort Spijkerboor
De Fortwachter – Fort aan de Middenweg

Kennismaken of aanmelden? Neem contact met ons op of ga naar het aanmeldformulier.

Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.