A A A
< terug

Aanmelden bij Odion

Direct aanmelden

Ben je ouder dan 18 jaar en wil je ondersteuning? Of zoek je ondersteuning voor jouw kind? Woon je in de regio Zaanstreek, Kennemerland of Waterland? Dan kan Odion jou helpen.

Voor cliënten met een beperking biedt Odion wonen, logeren, dagbesteding en ondersteuning zoals therapie en begeleiding bij werken.

Voor ouders en verwanten biedt Odion een helpende hand op gebied van schoolkeuze, kinderopvang, opvoedingsvragen en gezinsondersteuning. Wij geven advies en begeleiding voor jou en jouw kind, zodat jouw kind zo gewoon mogelijk opgroeit.

Cliëntservice

De afdeling Cliëntservice kan helpen als je je voor een van onze diensten wilt aanmelden. De medewerkers geven antwoord op je vragen en kunnen naar de juiste locatie doorverwijzen.

clientservice@odion.nl
0299 – 418 350
(bereikbaar van 9.00 tot 15.00 uur)

Weet je al voor welke zorg je jezelf of jouw kind wilt aanmelden? Vul dan het aanmeldformulier in en stuur deze per mail of post naar Cliëntservice.

Odion
t.a.v. Cliëntservice
Postbus 88
1530 AB Wormer

Cliëntservice behandelt jouw aanvraag en stuurt een brief als zij het formulier hebben ontvangen. Let op: Cliëntservice kan alleen iets met je aanvraag als je een indicatie van het CIZ of Wmo/Jeugdwet beschikking meestuurt. Binnen zes weken kunnen jullie kennismaken bij jou thuis of bij ons op kantoor.

Wachttijden

Odion spant zich dagelijks in om ondersteuningsvragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Verzoeken om ambulante begeleiding en dagbesteding kunnen over het algemeen per direct ingaan. Als het gaat om woonwensen (verblijf op basis van WLZ, wet langdurige zorg) dan is er sprake van een wachtlijst met een wachtduur van soms meerdere jaren. Voor meer informatie over wachttijden en procedures kun je contact opnemen met Cliëntservice.

Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.