A A A
< terug

Een baan waarin je elke dag verschil mag maken

Werken in de gehandicaptenzorg, dat betekent werken met mensen. Bij ons is ieder mens uniek, met zijn eigen unieke wensen, sterke punten en beperkingen. Odion staat voor gelijkwaardigheid in de samenleving, waarin iedereen meetelt en een actieve rol mag vervullen. Ben jij het met ons eens? Denk dan eens aan werken bij een van Nederlands beste werkgevers.

Iedereen heeft een uniek talent. Onze cliënten, onze medewerkers, en jij ook. Laten we in gesprek gaan over wat jij kunt betekenen in het dagelijks leven van onze cliënten. Als begeleider, verzorgende of helpende, fysiotherapeut, ICT-er of facilitair medewerker. Met 1250 banen is er veel leuks om uit te kiezen.

bekijk hier alle vacatures 🙂

beste werkgever

We zijn trots op de hoge waardering die we van medewerkers krijgen. Daar doen we veel voor. We hebben een open werkcultuur op onze locaties en ons Service Bureau. Heb jij ideeën over wat beter kan, dan luisteren we naar je. Wil jij jezelf ontwikkelen, dan helpen we daarbij.

voordelen van werken bij Odion

Los van het móóie werk wat we elke dag doen in de Zaanstreek, Kennemerland en Waterland, zijn er nog meer voordelen van werken bij Odion:

  • coaching voor elke medewerker
    Van een loopbaancoach en een wandelcoach tot een rouwcoach wanneer je het echt zwaar hebt. Onze overgangscoaches zijn er voor iedereen die dat nodig heeft en omdat je met geldproblemen niet prettig werkt, is er ook een budgetcoach. Meer nodig? Ook dat kan.
  • actief in de vorm van korting op de sportschool en natuurlijk het vertrouwde fietsenplan voor iedereen die fietsend naar het werk komt. Met OdionUIT doe je sportieve, feestelijke of gezellige uitstapjes met collega’s uit de hele organisatie.
  • waardering voor jouw werk
    Een mailtje van de bestuurder, een compliment van je leidinggevende, een cadeautje in de brievenbus, een strandfeest voor iedereen. Wij zien jouw inzet, echt waar.
  • doorgroeien, opzij groeien, een diploma halen, een cursus doen, een opleiding doen, of zelfs een hele studie. Als jij een goed verhaal hebt, dan maken wij veel mogelijk. Onze slogan is niet voor niets: geen vraag te gek!


Lees het verhaal van Anne,
zij is doorgegroeid binnen

Odion van zorgbegeleider
tot video editor

 

stel je vragen!

Bij Odion is ‘geen vraag te gek’. Dus ben je geïnteresseerd: stel ons vooral je vraag. Meer of minder uren? Twee banen combineren? Zelf je feestdagen kiezen? Als jij je voor onze cliënten wilt inzetten, zetten wij ons vol voor jou in. We zijn niet voor niets een van Nederlands beste werkgevers in de gehandicaptenzorg. Bekijk onze vacatures en solliciteer naar jouw nieuwe baan.

even kennismaken

Heb je een zorgdiploma of zorg-ervaring en heb je liever persoonlijk contact? Onze recruiter Tim leert je graag alvast kennen over de telefoon. Bel of mail hem gerust om meer te vragen:

 

Tim Leneman
Recruiter Odion
06 – 57108564
t.leneman@odion.nl

 

 


Bekijk ook ons filmpje: geen vraag te gek!

Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.