A A A

Wil je landelijke wonen in een mooi appartement? Dat kan bij woonlocatie Zuiderweg  in Wijdewormer. Hier wonen 14 volwassenen met een lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel.

Hoe woon je?

Locatie Zuiderweg ligt tussen de weilanden aan de Zuiderweg. De winkels zijn op zo’n 2 km afstand. Als je hier wilt wonen, is het belangrijk dat je verkeersveilig bent; de Zuiderweg is namelijk een drukke weg. Bij woonlocatie Zuiderweg heb je een appartement met woonkamer, slaapkamer, badkamer en open keuken. Het gebouw bestaat uit twee lagen. Als je op de begane grond woont, heb je een eigen terras. Je kunt ook gebruikmaken van het gemeenschappelijke terras.

De locatie heeft een prachtige keuken waar vijf dagen van de week vers gekookt wordt door onze kok. In de algemene ruimte kun je dagelijks drie maaltijden nuttigen en in de ochtend, middag en avond is er een gezamenlijk koffiemoment. Het is ook mogelijk om in jouw appartement te eten of zelf te koken. Wanneer je hulp nodig hebt bij de maaltijd, word je verzocht in de algemene ruimte te eten.

Begeleiding

De wensen en behoeften van jou vormen het uitgangspunt voor de begeleiding en zorg. In de nacht is er een slaapdienst aanwezig.

Zuiderweg

Zuiderweg 21
1456 ND Wijdewormer
06 – 826 440 32
0299 – 473 881

 

faciliteiten in en om locatie Zuiderweg

  • begeleiding 24 uur aanwezig
  • gezamenlijk terras
  • parkeergelegenheid
Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.