A A A

Wil je wonen in een rustige wijk in Purmerend? Dat kan bij woonlocatie Tuinstee in Purmer-Noord. Je woont hier met vier andere mensen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 30 tot 60 jaar.

Hoe woon je?

Je hebt een eigen appartement met balkon en je kunt gebruik maken van een gemeenschappelijke tuin. Tuinstee is gevestigd in een flatgebouw, waar ook mensen zonder beperking wonen. Het busstation en een winkelcentrum zijn dichtbij. Er is een gezamenlijke ruimte waar je van 17.00 tot 19.00 uur kunt eten, drinken en elkaar ontmoeten.

Begeleiding

Er is dagelijks begeleiding aanwezig op gezette tijden. Jouw persoonlijke begeleiding gebeurt op afspraak bij jou thuis.

De begeleiding kookt van maandag tot zaterdag. Op zondag kun je terecht bij woonlocatie Parkstee. Je kunt daar mee-eten of een maaltijd afhalen. Tijdens de afwezigheid van de begeleiding kun je terugvallen op woonlocatie Oeverlanden. Dit is een 24-uurs locatie.

 


Tuinstee in beeld

Hieronder zie je in 360-graden video’s hoe Tuinstee eruitziet van binnen en van buiten. Met een klik rechtsonder vergroot je de video. Met je muis kun je in de video om je heen kijken. De serie bestaat uit 4 video’s die na elkaar afspelen.

Tuinstee
Tuinstee 80
1446 HJ Purmerend
0299 419 640

Per locatie kan de wachttijd verschillen. Bij interesse kun je contact opnemen met Zorgbemiddeling om jouw individuele situatie en vragen te bespreken. Contactpersoon is Marcel van Barlingen, te bereiken via 0299 412 866 of via zorgbemiddeling@odion.nl.

faciliteiten in en om locatie Tuinstee

  • gezamenlijk terras
  • openbaar vervoer
  • parkeergelegenheid
  • sportgelegenheid
  • winkelcentrum / winkels
  • ziekenhuis
Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.