A A A

Grebbestraat is een volledig nieuw appartementencomplex voor mensen met een lichamelijke beperking, NAH (niet-aangeboren hersenletsel) en/of een verstandelijke beperking.

Hoe woon je hier? Je woont in de woonwijk Kuenenkwartier in Beverwijk met 35 andere (jong) volwassenen, allemaal in een eigen appartement. Alle appartementen hebben een balkon of terras en daarnaast is er een gemeenschappelijke tuin. Er zijn drie verdiepingen met per verdieping een gemeenschappelijke ruimte waar je activiteiten kunt doen en kunt eten met de andere bewoners als je dat wilt. Je kunt uiteraard ook in je appartement eten.

Begeleiding

De begeleiding is 24 uur per dag aanwezig om ADL en begeleiding te bieden. Er is ook een nachtdienst aanwezig.
Zelfstandigheid, zelfredzaamheid en respect voor elkaar zijn de uitgangspunten in de begeleiding. Samen met je persoonlijk begeleider ga je in gesprek over je individuele begeleidingsvragen.

Betekenisvolle daginvulling

Overdag heb je jouw eigen daginvulling. Mogelijk doe je een opleiding, loop je stage, heb je een baan of ga je naar een centrum voor leren en ontwikkelen. Bij Grebbestraat kun je ook wekelijks deelnemen aan verschillende activiteiten.

Grebbestraat
Grebbestraat 27-97
1944 VC  Beverwijk
0251 73 21 00

Per locatie kan de wachttijd verschillen. Bij interesse kun je contact opnemen met Zorgbemiddeling om jouw individuele situatie en vragen te bespreken.  Contactpersoon is Toos Engelkes, te bereiken via 06 – 824 773 41 of via zorgbemiddeling@odion.nl

faciliteiten in en om locatie Grebbestraat

  • begeleiding 24 uur aanwezig
  • gezamenlijk terras
  • openbaar vervoer
  • supermarkt
Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.