A A A

Aletta Jacobslaan is een nieuwbouwcomplex op loopafstand van het centrum van Purmerend. Hier worden 50 appartementen gerealiseerd, verdeeld over twee gebouwen, waarvan 32 appartementen voor Odion.

Eén gebouw gaat verhuurd worden aan Odion. In dit gebouw – wat ter vervanging van de Spaarbekkenkade zal zijn – komen 32 appartementen met een ontmoetingsruimte voor mensen met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Op de begane grond komt er een activerings- en ontwikkelcentrum voor mensen met een lichamelijke beperking en/of NAH.

Bij het complex komt een parkeervoorziening en een beleeftuin (voor de buurt) . Deze tuin wordt aangelegd en onderhouden door het Clusius College. Het pand voldoet aan alle nieuwe duurzaamheidseisen. Het pand gaat verhuurd worden door Wooncompagnie. De architectuur is in handen van AG NOVA.

Status

Het ontwerp omgevingsvergunning en het ontwerp bestemmingsplan zijn aangevraagd. Inclusief het bouwen, duurt het hele proces zeker twee jaar. Als alles naar wens verloopt, hopen we zomer 2026 het pand te kunnen betrekken.

Vragen?

Voor vragen over onze nieuwbouwlocaties kun je contact opnemen met onze afdeling Cliëntservice – clientservice@odion.nl.

Wonen via Odion

Per locatie kan de wachttijd verschillen. Bij interesse kun je contact opnemen met Zorgbemiddeling om de individuele situatie en vragen te bespreken. Contactpersoon is Toos Engelkes, te bereiken via 06 – 824 773 41 of via zorgbemiddeling@odion.nl.

faciliteiten in en om locatie Aletta Jacobslaan (nieuwbouw)

  • parkeergelegenheid
Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.