A A A
< terug Nieuws

Mike doet mee bij Adzaagt

Het is druk bij Adzaagt in Heemskerk: er zijn veel aanvragen en een aantal medewerkers is met vakantie. Mike houdt ervan, hij werkt graag onder druk. Al bijna een jaar werkt hij drie dagen in de week bij Adzaagt, een online zaagservice voor allerlei soorten plaatmateriaal.

Jobcoach
Eerder vond Mike, cliënt van Odion, onvoldoende uitdaging in de dagbesteding. Hij wilde graag bij een regulier bedrijf werken. Samen met jobcoach Lisanne bekeek hij wat er in de buurt mogelijk was. Zo kwamen zij bij Adzaagt; een bedrijf dat zich van huis uit bezighoudt met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Adzaagt heeft bijvoorbeeld ook een samenwerking met Heliomare.

Onderdeel van het team
Mike voelde zich direct onderdeel van het team. Zeker omdat hij al gelijk werd uitgenodigd voor de kerstborrel. De manier waarop Mike is verwelkomd, blijkt meer dan verdiend. Wouter, manager en contactpersoon bij Adzaagt, vertelt: “Mike is een vrolijk en energiek persoon. Hij klaagt nooit, is attent en wil mensen helpen. Zo stapt hij regelmatig op chauffeurs en klanten af als deze bij het bedrijf langskomen. We hebben nog nooit gezien dat hij iets met tegenzin uitvoert.” In het begin reed Mike regelmatig mee met de chauffeurs om spullen bij klanten af te leveren. Frank, één van hen, komt net aanrijden en bevestigt de drukte van de afgelopen dagen. Als hij aan Mike vraagt of hij moe is als hij thuiskomt, antwoordt Mike: “Nee, voldaan!”

Nieuwe collega gezocht
Als het aan Mike had gelegen, zou hij nog lang bij Adzaagt blijven werken. Andersom wil het bedrijf Mike niet kwijt. Vanwege zijn verhuizing begin volgend jaar naar Hoorn heeft Mike besloten om daar te zoeken naar een nieuwe baan. Adzaagt kijkt daarom uit naar een nieuwe ‘chef kantenband’ die met verschillende plaatmaterialen gaat werken.

27-09-2023
Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.