A A A
< terug Nieuws

Lunchroom Tante Tee viert een feestje

Lunchroom Odion Tante Tee in hartje Krommenie viert een feestje tijdens de herfstvakantie. Van dinsdag 24 tot en met vrijdag 27 oktober zijn er activiteiten, winacties en aanbiedingen.

De aanleiding voor deze feestelijke week is het nieuwe jasje van Tante Tee. Zij presenteert met trots haar nieuwe huisstijl, kledingstijl en website. Iedereen kent lunchroom Tante Tee als een knusse warme plek, waar jong en oud verwend wordt en dat straalt de nieuwe stijl ook uit.

Komt u langs en doet u mee?

* Aanbieding – De hele week kun je genieten van koffie/thee met appelgebak voor €4,95 en Tante Tee trakteert op het tweede ‘koppie’. Voor kinderen is er Fristi of chocomelk met feestelijke poffertjes voor €4,95. Graag reserveren!

* Activiteit voor de kinderen – op woensdag 25 en vrijdag 27 oktober kunnen kinderen van 10.00 – 15.00 uur cupcakes versieren. Zij betalen €2,50 en dit is inclusief limonade. Graag reserveren!

* Actie – Doe jouw bon met telefoonnummer in de pot en win koffie met gebak voor twee personen. De uitslag volgt op Facebook en Instagram en de winnaar wordt gebeld.

* Dichtwedstrijd – Welk gevoel krijg jij tijdens een bezoek aan Tante Tee? Maak een gedicht en lever deze in voor 25 november. Wie weet win jij een lunch voor twee personen. De uitslag volgt op Facebook en Instagram en de winnaar wordt gebeld.

* Kleurwedstrijd – Haal de kleurplaat van een grappige theepot op bij Tante Tee en lever deze in tot 25 november. De winnaar ontvangt een verrassingspakket. Voor kinderen t/m 12 jaar. De uitslag volgt op Facebook en Instagram en de winnaar wordt gebeld.

Reserveren
Zoals bij elk feestje is het fijn om te weten wie er komt, dus graag van te voren reserveren via 06 – 8209 3399.
Adres: Noorderhoofdstraat 3A, Krommenie.

 

 

18-10-2023
Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.