A A A

Zonnehoek is een bestaande locatie van Odion in het centrum van Krommenie. De gebouwen zijn sterk verouderd en cliënten zijn verhuisd naar een tijdelijk onderkomen aan de Populierenlaan te Krommenie.

De nieuwbouwplannen bestaan uit een dagactiviteitencentrum, mogelijk aangevuld met een deel wonen voor mensen met een verstandelijke beperking. Een van de huidige Zonnehoek-gebouwen, villa Sijpesteijn, is al jaren een herkenbaar beeld voor mensen in Krommenie en van emotionele waarde. Tijdens het nieuwbouwproces zorgt Odion ervoor dat alle betrokkenen tijdig worden meegenomen. Natuurlijk staan we hierbij open voor feedback en suggesties.

Status

Verkennende gesprekken met gemeente en omwonenden zijn gestart over het programma en ruimtelijke ordening procedure. Door omwonenden is een monumentstatus aangevraagd voor behoud van villa Sijpestein. Odion is momenteel in afwachting van een besluit.

Heeft u vragen?

Voor vragen over onze nieuwbouwlocaties kun je contact opnemen met onze afdeling Cliëntservice – clientservice@odion.nl.

faciliteiten in en om locatie Zonnehoek (nieuwbouw)

  • openbaar vervoer
  • parkeergelegenheid
  • supermarkt
  • winkelcentrum / winkels
Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.