A A A

Wil je dagbesteding waar je met theater bezig kunt zijn? Dat kan bij Theatergroep Odion. Hier heb je dagbesteding samen met jongvolwassen mensen met een matige verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Wat doe je?

Op maandag en dinsdag kun je van 9.30 tot 15.15 uur theater spelen. Er is dan een vast dagprogramma.

Maandag > Op maandag maken we theater met een theaterdocent en acteurs. Samen werken we gericht naar een voorstelling toe.
Dinsdag > Op dinsdag gaan we aan de slag met dans, muziek en zang en de choreografie van theater en artiesten. Samen werken we op dinsdag naar een dans optreden toe.

Als een echte acteur leer je een rol te spelen. Je leert hoe je jezelf kunt uitdrukken met je lichaam en emoties. Door veel te oefenen,  krijg je meer zelfvertrouwen en leer je nog beter je fantasie gebruiken, je inleven en je goed concentreren.

Er is veel aandacht voor sociale vaardigheden, zoals naar elkaar luisteren, samenwerken en positief zijn naar elkaar. Ook leer je tijdens het spel je grenzen ontdekken en waar nodig verleggen. Goed om te weten: bij theater maken komen verrassingen en veel spontaniteit kijken.

Misschien vind je het leuk om jouw acteerkunsten aan een publiek te laten zien. Dat kan! Samen werken we aan een voorstelling die je met de groep opvoert. Dit kan voor familie en vrienden zijn, voor scholen, of op een locatie van Odion.

Voor wie?

Theatergroep Odion is voor iedereen die van theater en muziek houdt. Je hebt gevoel voor acteren en vindt het leuk om met anderen samen te spelen. De groep bestaat voornamelijk uit jongvolwassenen. Theatergroep Odion is onderdeel van dagactiviteitencentrum Het Watermerk.

Begeleiding

Het team bestaat uit twee begeleiders. Zij begeleiden de deelnemers in de ontwikkeling van (theater)vaardigheden en op persoonlijk vlak. Het team zorgt voor een veilige en positieve omgeving.

Theatergroep Odion repeteert in Theater De Kaasfabriek in Wormer.

Theatergroep Odion
Theater De Kaasfabriek
Dorpsstraat 206
1531 HS Wormer
06 – 57 09 56 45

Volg de Theatergroep op Instagram via @TheatergroepOdion.

faciliteiten in en om locatie Theatergroep Odion

  • openbaar vervoer
  • parkeergelegenheid
  • pinautomaat
  • restaurant / café
  • sportgelegenheid
  • supermarkt
  • winkelcentrum / winkels
Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.