A A A

Wil je begeleid zelfstandig wonen in Purmerend? Dat kan bij locatie Kransfontein in Weidevenne. Hier wonen mensen die net als jij een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel hebben.

Hoe woon je?

Je woont hier in één van de 18 appartementen in de buurt van de inloopruimte op de Kransfontein. Kransfontein ligt in de buurt van een prachtig park, het NS station en winkelcentrum ‘Weidevenne’. Je woont in een ruim appartement met een woonkamer, slaapkamer, badkamer en open keuken. Er wonen telkens twee cliënten naast elkaar in de wijk en samen deel je een schuur op het ruime achtererf.

Begeleiding

Er is altijd een begeleider in de buurt aanwezig en in de nacht is er een slaapdienst. Alle cliënten hebben een alarmeringssysteem in de woning. Jouw wensen en behoeften vormen het uitgangspunt voor de begeleiding en de zorg.

In de inloopruimte op Kransfontein 17-21 kun je in de avond de warme maaltijd nuttigen. Het ontbijt en de lunch regel je zelf. Het is ook mogelijk om in jouw appartement een maaltijd uit de centrale keuken te nuttigen of zelf te koken. Wanneer je hulp nodig hebt bij de maaltijd, word je verzocht in de ‘inloop’ te eten.

Kransfontein

Kransfontein 17 – 21
1448 RH Purmerend
0299 607 800

Per locatie kan de wachttijd verschillen. Bij interesse kun je contact opnemen met Zorgbemiddeling om jouw individuele situatie en vragen te bespreken.  Contactpersoon is Toos Engelkes, te bereiken via 06 – 824 773 41 of via zorgbemiddeling@odion.nl.

faciliteiten in en om locatie Kransfontein

  • begeleiding 24 uur aanwezig
  • openbaar vervoer
  • sportgelegenheid
  • winkelcentrum / winkels
  • ziekenhuis
Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.