A A A

Wil je individueel wonen in een gezellige woonwijk in Volendam? Dat kan bij woonlocatie Jan Platstraat. Je woont hier met zes anderen met een verstandelijke beperking. Iedereen kan zelfstandig opstaan en naar de dagbesteding gaan.

Hoe woon je?

De locatie bestaat uit een woonblok van vier huizen met tweekamerappartementen op de begane grond en de eerste etage. Jouw woning heeft een eigen ingang en je hebt een eigen schuur.
De locatie heeft een grote afgesloten binnentuin en er is een algemene ruimte waar je medebewoners kunt ontmoeten en samen kunt eten. Vier keer per week doet de algemene ruimte dienst als eetcafé ’t Hoekkie voor bewoners van alle Odion-woonlocaties in Edam/Volendam. Jan Platstraat is goed te bereiken met het openbaar vervoer en dicht bij een overdekt winkelcentrum met een supermarkt.

Begeleiding

’s Nachts is er niemand van Odion aanwezig. De locatie die de achterwachtfunctie vervult, ligt op twee minuten fietsen van de Jan Platstraat.

De zorg die de medewerkers van Odion bieden kan bestaan uit:
● Huishoudelijke zorg (bijv. samen je huis op orde houden)
● Ondersteunende begeleiding (bijv. helpen met je post)
● Persoonlijke verzorging. (bijv. helpen met je haren wassen)

Het team van de Jan Platstraat begeleidt ook twee mensen met een beperking in de wijk.

Jan Platstraat

Jan Platstraat 7
1132 HA Volendam
0299 419 660

Per locatie kan de wachttijd verschillen. Bij interesse kun je contact opnemen met Zorgbemiddeling om jouw individuele situatie en vragen te bespreken. Contactpersoon is Marcel van Barlingen, te bereiken via 0299 412 866 of via zorgbemiddeling@odion.nl.

faciliteiten in en om locatie Jan Platstraat

  • gezamenlijk terras
  • openbaar vervoer
  • parkeergelegenheid
  • supermarkt
  • winkelcentrum / winkels
  • ziekenhuis
Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.