A A A

Wil je kunnen kiezen uit een afwisselend activiteitenaanbod? Dat kan bij dagactiviteitencentrum Het Watermerk in Krommenie. Het Watermerk is een beschermde dagbesteding. Je doet hier activiteiten samen met andere volwassen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

wat doe je?

Je kunt kiezen uit zes groepen: industrieel, creatief, recreatief, hout, service en theater. Daarnaast doen wij klussen en dienstverlening in de wijk en is er een winkeltje waar onze producten worden verkocht.

1. Industrieel
De industrieel groep doet inpakwerk voor bedrijven, sorteerwerk van onder andere babykleding voor stichting Babyspullen en heeft een printservice voor klanten. De printservice is onder andere printwerk vanaf de computer en het vouwen en nieten van boekjes. In deze groep werk je op je eigen tempo en is er altijd begeleiding in de buurt.

2. Creatief
Op de creatieve groep maak je mooie producten van onder andere papier en stof. Ook krijgen we opdrachten van klanten waar je aan kunt werken. Dit zijn bijvoorbeeld dennenappels dompelen in kaarsvet of tuinfakkels maken van het merk Mooi door Mij. Een aantal producten die de groep maakt, verkopen we op markten en in onze eigen winkel.

3. Recreatief
Op de recreatieve groep kun je samen leuke dingen doen. Bijvoorbeeld boodschappen halen of gezelschapsspelletjes spelen. Je kunt een computerspel spelen, bewegen op muziek of even een uurtje voor jezelf muziek luisteren. Ook kun je in je eigen tempo meewerken aan creatieve producten, zoals inpakpapier versieren, stempelen of schilderen. Verder wordt er gekookt en gebakken.

4. Houtgroep
Op de houtgroep werk je mee aan producten voor de verkoop. Je hebt een eigen aandeel in ieder product. De een zaagt bijvoorbeeld, de ander schildert, schuurt of boort. Een aantal producten die de groep maakt, verkopen we op markten en in onze eigen winkel. Ook krijgen we opdrachten van klanten waar je aan kunt werken.

5. Servicegroep
In deze groep doe je facilitaire taken. Dit doe je in de kantine, de tuin/parkeerplaats, bij de receptie en bij de verkoop in de winkel. Naast werken op de locatie ben je ook actief in de wijk. Samen met buurtbewoners en bedrijven kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Je helpt bijvoorbeeld mensen in de tuin, brengt glas en plastic weg of je doet boodschappen. Geen vraag is ons te gek!

6. Theatergroep
Op maandag en dinsdag kun je meedoen met de Theatergroep bij Theater De Kaasfabriek in Wormer. Meer over de Theatergroep lees je hier.

begeleiding

De begeleiding is altijd in de buurt om je te helpen en dingen uit te leggen.

tijden

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur.

Het Watermerk
Jean Henri Dunantstraat 81
1561 BB Krommenie
0299 419 700

Klik hier om naar de facebookpagina van Het Watermerk te gaan!

faciliteiten in en om locatie Het Watermerk

  • openbaar vervoer
  • parkeergelegenheid
  • restaurant / café
  • supermarkt
  • winkelcentrum / winkels
Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.