A A A
  • Purmerend
  • 7 dagen per week open
  • Iedereen een eigen slaapkamer
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Vanaf 3 jaar tot jongvolwassen

Logeren in Het Logeerhuis

Zoek je een fijne logeerplek voor jouw thuiswonende kind met een verstandelijke of meervoudige beperking? Regelmatig uit logeren gaan is fijn voor je kind én voor de rest van het gezin. Bij Het Logeerhuis van Odion krijgt je kind alle aandacht en zorg die het nodig heeft. Zo zal hij zich -ook hier- thuis gaan voelen. De professionele begeleiders en gedragsdeskundigen zorgen voor een veilige en gezellige logeerervaring.

Het Logeerhuis staat middenin een woonwijk in Purmerend. Hier krijgt elk kind een aparte slaapkamer. In het huis is een mooie snoezelruimte, buiten een afgeschermde speelplaats. Het vaste kleine team van begeleiders en je kind leren elkaar al snel goed kennen. Zo weten we hoe we jouw kind een fijne tijd kunnen geven. Plezier staat namelijk voorop tijdens het logeren.

doordeweeks, weekend, vakanties

Je kind kan doordeweeks of in de weekenden komen logeren. In de weekenden is Het Logeerhuis de hele dag open. Er is voor je kind dan extra vermaak. Samen eropuit met het Odionbusje, zwemmen in het Twiske, fietsen met de tandem. Of gewoon samen op de bank een film kijken, want ook rustmomenten zijn belangrijk. Omdat ieder kind anders is, kijken we per weekend welke activiteiten we gaan doen.

Doordeweeks is het belangrijk dat je kind zelf dagbesteding heeft. Het Logeerhuis is dan tussen 10.00 en 14.30 uur gesloten. Logeert jouw hier kind doordeweeks, dan heeft hij op zijn vaste logeerdag steeds dezelfde kinderen om zich heen.

Voor sommige kinderen is het mogelijk om daarnaast in vakanties te komen logeren. Hier kun je jouw kind apart voor opgeven, zodra hij een vaste logée is.

begeleiding

Jouw kind komt tijdens het logeren steeds vaste mensen tegen. Tien begeleiders werken samen in een team. Twee van hen zijn overdag aanwezig, en een in de nacht.

vervoer

In sommige gevallen kan je kind vanaf de dagbesteding met een Odionbusje meerijden naar Het Logeerhuis. Lukt dit niet, dan regel je zelf het vervoer.

kosten

Om soms met de kinderen een ijsje te kunnen halen of een dagje weg te gaan, vragen we een vrijwillige bijdrage. Deze bijdrage is € 2 per nacht, voor kinderen onder de 18 jaar.

meer informatie

Voor vragen over Het Logeerhuis of het aanmelden van je kind, bel je onze Cliëntservice. Zij gaan met je in gesprek over de mogelijkheden. Als je kind naar het Logeerhuis komt, is er een proefperiode. Daarin kan je kind langzaam wennen aan het logeren. Ook zien we dan of deze vorm van logeren bij jullie past.

Bekijk ook de facebookpagina van het Logeerhuis

Het Logeerhuis

Malibongwestraat 123
1447 WZ Purmerend
0299 419 625

faciliteiten in en om locatie Het Logeerhuis

  • begeleiding 24 uur aanwezig
  • gezamenlijk terras
  • parkeergelegenheid
Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.