A A A

Wil je wonen op een locatie met 24-uurs begeleiding en een wakende nachtdienst op een mooie plek in Castricum? Dat kan bij woonlocatie Het Klaverland. Je woont hier met 23 medebewoners met een lichamelijke beperking in combinatie met een verstandelijke of psychiatrische beperking.

Hoe woon je?

Bij Het Klaverland is een centrale voordeur en heb je een eenkamerappartement met badkamer. Op de benedenverdieping is een grote algemene ruimte en op de tweede verdieping een kleine. Hier kun je koffie drinken en eten. Je kunt ook eten in jouw woning. De kok bereidt dagelijks de maaltijd en een huishoudelijk medewerker verzorgt jouw was. Bij Het Klaverland is er ruimte voor één logee.

Begeleiding

De begeleiding is agogisch, verzorgend of verpleegkundig geschoold. De begeleiding biedt jou verzorging en ondersteuning. Je bepaalt samen wat je nodig hebt.
In jouw appartement is een zusteroproepsysteem met een intercom en halszender.

Dagbesteding

Dagbesteding De Boogaert en Standbyte zijn twee straten verwijderd van Het Klaverland.

 


Het Klaverland in beeld

Hieronder zie je in 360-graden video’s hoe Het Klaverland eruitziet van binnen en van buiten. Met een klik rechtsonder vergroot je de video. Met je muis kun je in de video om je heen kijken. De serie bestaat uit 5 video’s die na elkaar afspelen.

Klaverland
Alkmaarderstraatweg 1
1901 DA Castricum
0299 419 770

Per locatie kan de wachttijd verschillen. Bij interesse kun je contact opnemen met Zorgbemiddeling om jouw individuele situatie en vragen te bespreken.  Contactpersoon is Toos Engelkes, te bereiken via 06 – 824 773 41 of via zorgbemiddeling@odion.nl.

faciliteiten in en om locatie Het Klaverland

  • begeleiding 24 uur aanwezig
  • gezamenlijk terras
  • openbaar vervoer
  • winkelcentrum / winkels
Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.