A A A

Wil je werken in een modern restaurant in Purmerend? Dit kan bij Eetcafé De Andere Oever aan de rand van het centrum. Eetcafé De Andere Oever is een begeleide werkplek. Je werkt samen met andere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wat doe je?

Bij het eetcafé kun je een vak leren. Je kunt bijvoorbeeld een horecaopleiding volgen en dit combineren met een stage bij De Andere Oever. Die stage kan bestaan uit helpen in de keuken of het bedienen van de gasten.

In de dagploeg draai je in het lunchcafé en kun je leren werken als gastvrouw of gastheer. Ook kun je overdag de kok helpen met het maken van heerlijke broodjes en andere lekkere dingen. Als je houdt van netjes maken, dan kun je in de dagploeg de was opvouwen, tafels afruimen en afwassen. In de avondploeg kun je leren werken in de keuken en samen met de kok gerechten verzinnen. Ook kun je in de avondploeg serveren, achter de bar staan, de kassa bedienen en schoonmaken.

Het is belangrijk dat je onder lichte druk kunt werken.

Begeleiding

De begeleiding is altijd in de buurt.

Werktijden

De dagploeg en de avondploeg hebben verschillende werktijden.
● Dagploeg: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur
● Avondploeg: dinsdag t/m zaterdag van 16.00 tot 22.30 uur (tot sluitingstijd) of
van 15.00 tot 21.00 uur

Openingstijden

Het eetcafé is van dinsdag t/m zaterdag van 17.00 tot 22.00 uur open voor iedereen!

Meer informatie

Woon of werk je via Odion? Dan kun je in De Andere Oever iedere keer een andere dagschotel bestellen van de kaart en het is niet zo duur.

De Andere Oever is een gezellige plek waar je andere mensen ontmoet. Waar je even lekker kunt bijkletsen, nieuwe vrienden maakt en lekker kunt eten met je familie en vrienden.
Iedereen is welkom, met of zonder beperking. Dat maakt De Andere Oever zo leuk!

De Ander Oever organiseert veel activiteiten. Niks is te gek: een tropische avond, een BBQ-toneelvoorstelling, een wild-westavond, het kan allemaal.
Iedere maand is er een thema-avond. Ook heeft De Andere Oever een dartclub en een zangclub. Eén keer per jaar rukt het voetbalteam van De Andere Oever uit om mee te doen aan een voetbaltoernooi.

 


De Andere Oever in beeld

 
Hieronder zie je in 360-graden video’s hoe De Andere Oever eruitziet van binnen en van buiten. Met een klik rechtsonder vergroot je de video. Met je muis kun je in de video om je heen kijken. De serie bestaat uit 3 video’s die na elkaar afspelen.

Eetcafé De Andere Oever

De Oeverlanden 124
1441 RD Purmerend
0299 419 555

Neem eens een kijkje op onze website of volg ons via facebook.

faciliteiten in en om locatie Eetcafé De Andere Oever

  • gezamenlijk terras
  • openbaar vervoer
  • parkeergelegenheid
  • restaurant / café
  • supermarkt
  • winkelcentrum / winkels
Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.