A A A

Elke werkdag eten medewerkers van Odion Service Bureau in Café Benee. Tussen de middag lusten ze wel een tosti of een verse soep. Wil jij werken in dit leuke en moderne eetcafé? Je werkt in een klein team met andere mensen met een verstandelijke beperking.

wat doe je?

Samen met je collega’s bij Café Benee maak je elke dag een verse lunch. Daarvoor doe je in de ochtend boodschappen. Daarna ga je aan de slag in de keuken. De ene keer maak je biologische soep en een andere keer groentetaart of pannenkoeken. Wanneer de gasten voor de lunch komen, schep je hun eten op en helpt met afrekenen. Of je staat in de spoelkeuken om de boel netjes te houden. Soms regel je ook de lunch voor een groep cursisten.

Bij Café Benee werk je met verse producten. Het is daarom belangrijk dat je ‘schoon’ werkt. Dat betekent bijvoorbeeld dat je een schort draagt en dichte schoenen. Vaak je handen wassen is ook belangrijk.

Is het rustig in Café Benee, dan haal je oud papier op in het gebouw of je geeft de planten water. Ook zorg je samen met jouw collega’s dat de koffiemachines in het gebouw schoon zijn.

begeleiding

De begeleider is aanwezig in Café Benee. Soms werk je ergens anders in het gebouw. Het is daarom belangrijk dat je zelfstandig kunt of leert werken. De begeleiders kijken samen met jou naar hoe het gaat. Wil je blijven doen waar je al goed in bent? Of wil je juist iets nieuws leren? Het kan allebei.
Het is mogelijk om bij Café Benee te oefenen voor een stageplek of betaalde werkplek in de horeca.

werktijden

De werktijden zijn van 9.00 uur tot 16.00 uur. Café Benee is van maandag tot en met vrijdag open.

Café Benee

Mercuriusweg 5A
1531 AD Wormer
tel: 06 – 12 89 73 24

faciliteiten in en om locatie Café Benee

  • openbaar vervoer
  • parkeergelegenheid
  • pinautomaat
  • restaurant / café
  • winkelcentrum / winkels
Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.