A A A
< terug Nieuws

De Wherelanden overgedragen aan Odion

Met een reuze sleutel heeft Intermaris het complex De Wherelanden aan de Purmerweg in Purmerend overgedragen aan Odion. Wij huren het complex met 35 nieuwe appartementen voor minimaal 20 jaar van Intermaris. Ze zijn bedoeld voor cliënten van Odion met een verstandelijke beperking die hier onder begeleiding kunnen wonen.

Intermaris en Odion zijn zeer tevreden over de samenwerking. Cees Tip, directeur bij Intermaris, is erg tevreden over de goede samenwerking tussen Odion en Intermaris. “We hebben samen goed gekeken voor wie we het complex bouwen. Maar tegelijkertijd hebben we gebouwd voor de toekomst. Als Odion het gebouw verlaat dan zijn de appartementen prima geschikt voor onze reguliere huurders.” Ageeth Erkamp, zorgmanager Odion; “Ook we zijn blij met de samenwerking met Intermaris. Ze weten goed aan te sluiten bij wat onze toekomstige bewoners nodig hebben’.

In het gebouw zijn 35 appartementen en drie ontmoetingsruimten, verdeeld over vijf woonlagen. De komende maanden gaat Odion aan de slag om het gebouw woonklaar te maken. De cliënten van Odion ontvangen dan naar verwachting eind juli de sleutel van hun nieuwe woning, zodat ze eind augustus kunnen verhuizen.

1 juli 2022
Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.