A A A

Je hebt een verstandelijke beperking. Daarbij ben je doof en/of je hebt een communicatieve beperking. Misschien kun je daardoor niet zelfstandig wonen. Dat is jammer, want het hebben van een eigen plek is prettig en belangrijk. Bij Odion bieden we je daarom graag een thuis, samen met anderen. Jij en de andere bewoners wonen in een van onze huizen en hebben allemaal een eigen woning. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar.

Samen zelfstandig

Woon je beschermd bij Odion, dan ben je in goede, lieve handen. Onze medewerkers zijn dag en nacht in huis aanwezig. Ze ondersteunen je op vaste momenten en op momenten waarop je onverwacht hulp nodig hebt. Omdat ze je snel goed leren kennen, weten ze precies wat je moeilijk vindt en wat je heel goed zelf kunt. Je woont dus beschermd, maar ook zo zelfstandig mogelijk. Wil je even een moment voor jezelf, dan kan dat altijd. Jouw woning is van jou alleen: je trekt je er terug en laadt er op.

Veilig en sociaal

Voor een praatje of gezelschap kun je terecht in de gemeenschappelijke huiskamer. Misschien hebben je huisgenoten zin in een spelletje of een kop thee? Of misschien willen jullie samen ontspannen televisiekijken? Sommige beschermd wonen locaties liggen in de buurt van een winkelcentrum, anderen in de buurt van een park of supermarkt. Als het weer goed is, gaan jullie samen op pad. Jullie begeleiders komen lekker met jullie mee. Dat voelt veilig en geborgen én is hartstikke gezellig.

Voor wie?

  • Je bent 18 jaar of ouder en je hebt een verstandelijke beperking.
  • Je bent 18 jaar en ouder en je hebt een verstandelijke beperking, daarbij ben je doof en/of je hebt een communicatieve beperking.
  • Helemaal alleen wonen wil en kun je niet.

Beschermd wonen locaties van Odion

Wil jij beschermd komen wonen bij Odion? Bekijk hier onze locaties:

Assendelft
Kaaikhof

Krommenie
Lijnbaan

Middenbeemster en Purmerend – locaties voor mensen die doof zijn
Buitenrust
Vlijthoeve
Ismailiastraat beneden

Oostzaan
Trainingshuis TOP Oostzaan (jongvolwassenen)

Purmerend
De Wherelanden
Ismailiastraat boven
Kabajastraat
Karavaanstraat
Lisdoddestraat
Loirestraat
Londenhaven
Oeverlanden

Volendam
Boelenspark
Helena Smitsstraat

Wormerveer
Lijsterstraat

Zaandam
Bristolroodstraat
Jachtenlaan
Karveelstraat
Veldvliegerweg
Count Basiestraat

Kennismaken of aanmelden? Neem contact met ons op of ga naar het aanmeldformulier.

Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.