A A A

Je woont alleen of samen met je partner. Misschien huur je een woning of heb je zelfs een huis gekocht. Het gaat goed met je, maar sommige dingen vind je moeilijk. Je begrijpt de brieven van de Belastingdienst niet goed of vindt het lastig om de boodschappen voor een hele week te plannen. Ambulante Ondersteuning van Odion kan dan uitkomst bieden.

Ondersteuning bij dagelijkse activiteiten

Ambulante Ondersteuning verleent ondersteuning op allerlei vlakken aan mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Op afgesproken momenten komt er een begeleider van Odion bij je thuis. Vaak is dat één keer per week, maar meer kan ook. Jouw begeleider helpt jou bij dagelijkse zaken of activiteiten die jij moeilijk vindt, zoals omgaan met geld, het huishouden, het invullen van formulieren of bellen met instanties. Ook op sociaal vlak kan hij of zij jou ondersteunen. Heb je bijvoorbeeld problemen met je collega’s of met het maken van vrienden, dan gaat jouw begeleider samen met jou op zoek naar een oplossing.

Voor wie?

Je komt in aanmerking voor Ambulante Ondersteuning als je een verstandelijke en/of lichamelijke beperking hebt of niet-aangeboren hersenletsel en voldoet aan onderstaande voorwaarden:

● Je bent ouder dan 18 jaar
● Je hebt een eigen inkomen (baan of uitkering)
● Je woont (binnenkort) zelfstandig
● Je woont in Kennemerland, Waterland, Zaanstreek of IJmond
● Je hebt een geldige indicatie

Kennismaken of aanmelden? Neem contact met ons op of ga naar het aanmeldformulier.

Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.