A A A

Tijdens schoolvakanties bieden wij vakantieopvang. Onze locatie aan de Populierenlaan 46 in Krommenie is dan doordeweeks geopend van 8.30 tot 16.15 uur. Er zijn verschillende groepen, zodat er voor ieder kind een passende plek is. We streven ernaar dat de kinderen een gezellige dag hebben, dat ze zich veilig en vertrouwd voelen, maar vooral met elkaar veel plezier beleven.

Activiteiten

De dagen worden gevuld met leuke activiteiten, zowel op de locatie zelf als buiten de deur. De begeleiding kijkt waar jouw kind die dag behoefte aan heeft. Bij lekker weer is het handig om zwemkleding en een handdoek mee te nemen.

Voor wie?

De vakantieopvang is voor kinderen tot 18 jaar met een (verstandelijke en/of meervoudige) beperking die een ODC of ZMLK-school bezoeken en die een geldige WLZ indicatie of jeugdwetbeschikking hebben.

Kennismaken of aanmelden? Neem contact met ons op of ga naar het aanmeldformulier.

specialistische ondersteuning kind en jeugd

Onze vakantieopvang is onderdeel van de Specialistische Ondersteuning Kind en Jeugd (SOKJ) van Odion.

Naast vakantieopvang biedt de SOKJ naschoolse- en ochtendopvang, ambulante ondersteuning (thuis of op locatie) en zaterdagopvang. Binnen de SOKJ wordt er intensief samengewerkt. Tevens werken wij nauw samen met de ODC’s, zaterdagopvang, gedragsdeskundigen, IGB (intensieve gezinsbegeleiding) en PPG (praktisch pedagogische gezinsbegeleiding).

De begeleiders van de SOKJ werken doelgericht aan het stimuleren van de ontwikkeling van jouw kind.

Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.