A A A

Het weekend is vaak het hoogtepunt van de week, ook voor kinderen. Ze willen lekker spelen en leuke dingen doen. Voor sommige kinderen is dit lastig. Zij vinden het bijvoorbeeld moeilijk om contact te leggen met leeftijdsgenoten of om zelf een zinvolle invulling aan vrije tijd te geven. Om het weekend voor zowel jouw kind als voor jullie zo leuk en ontspannen mogelijk te houden, heeft Odion specialistische begeleiding op zaterdag.

Specialistische begeleiding op zaterdag

Tijdens de specialistische begeleiding op zaterdag heeft jouw zoon of dochter een leuke dag met andere kinderen en jongeren met een beperking. Onder professionele begeleiding doen ze allerlei leuke activiteiten. Spelen met vriendjes en vriendinnetjes, springen op het luchtkussen, waterpret in het zwembad. De dagen zijn duidelijk gestructureerd en afgestemd op hun wensen en ontwikkeling. De kinderen worden ondersteund in het contact leggen met leeftijdgenootjes en in het invullen van vrije tijd. Plezier staat voorop, het is ten slotte zaterdag!

Specialistische begeleiding op zaterdag vindt om de week op zaterdag plaats. Dit verschilt per locatie. Je kunt een lijst met de exacte data opvragen bij de desbetreffende locatie.

Gaat jouw kind naar specialistische begeleiding op zaterdag? Dan breng en haal je jouw kind zelf.

Verschillende locaties

Odion biedt op drie locaties specialistische begeleiding op zaterdag:
ODC De Boomgaard (voor kinderen)
ODC Dynamica (voor kinderen)
DAC Zonnehoek (voor jongvolwassenen)

Voor wie?

Specialistische begeleiding op zaterdag bij De Boomgaard en Dynamica is voor kinderen tot 18 jaar met een beperking en een jeugdbeschikking of WLZ-indicatie.
Specialistische begeleiding op zaterdag bij Zonnehoek is voor kinderen vanaf 18 jaar met een beperking en een WLZ-indicatie.

Kennismaken of aanmelden? Neem contact met ons op of ga naar het aanmeldformulier.

specialistische ondersteuning kind en jeugd

Onze zaterdagopvang bij De Boomgaard en Dynamica is onderdeel van de Specialistische Ondersteuning Kind en Jeugd (SOKJ) van Odion.

Naast zaterdagopvang biedt de SOKJ naschoolse- en ochtendopvang, vakantieopvang en ambulante ondersteuning (thuis of op locatie). Binnen de SOKJ wordt er intensief samengewerkt. Tevens werken wij nauw samen met de ODC’s, zaterdagopvang, gedragsdeskundigen, IGB (intensieve gezinsbegeleiding) en PPG (praktisch pedagogische gezinsbegeleiding).

De begeleiders van de SOKJ werken doelgericht aan het stimuleren van de ontwikkeling van jouw kind.

Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.