A A A

Specialistische begeleiding op zaterdag vindt om de week plaats op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Ontspannen onder professionele begeleiding

Wij bieden veiligheid, structuur en we doen verschillende leuke activiteiten. Onze deskundige medewerkers stemmen hun begeleiding af op de behoeften van ieder kind. Je kind wordt ondersteund in het maken van contact en maakt vrienden. Plezier staat voorop, het is tenslotte zaterdag!

voor wie?

Onze specialistische begeleiding op zaterdag is voor kinderen en jongvolwassenen met een (verstandelijke en/of meervoudige) beperking of ontwikkelingsachterstand met WLZ-indicatie of jeugdwetbeschikking.

waar

Odion biedt op drie locaties specialistische begeleiding op zaterdag:
De Boomgaard (voor kinderen)
Dynamica (voor kinderen)
DAC Zonnehoek (voor jongvolwassenen)

wanneer

Om de week op zaterdag. Je kunt de exacte data opvragen bij de hierboven genoemde locaties. Je brengt en haalt je kind zelf.

aanmelden en meer informatie

Wil je je kind aanmelden? Wil je advies bij het aanvragen van een indicatie, of heb je een andere vraag? De medewerkers van onze cliëntservice helpen je graag verder.

Neem contact met ons op of ga naar het aanmeldformulier.

specialistische ondersteuning kind en jeugd

Onze specialistische begeleiding op zaterdag wordt uitgevoerd door ons team Specialistische Ondersteuning Kind en Jeugd (SOKJ).

SOKJ biedt ook specialistische begeleiding na school en in de vakantie, ambulante ondersteuning (thuis of op locatie) en specialistische begeleiding in de ochtend voor kinderen die op de wachtlijst staan voor een ODC of ZMLK-school, of die (op dit moment) niet naar school kunnen.

Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.